Livrarea se face, în România, prin Curier Rapid. Coletul ajunge direct la adresa dumneavoastră într-un timp scurt (24 - 48 ore - în zilele lucrătoare).

Costul transportului este de 8 lei pentru București și 18 lei pentru celelalte localități din țară.

Livrarea în afara țării se face prin Poșta Română. Termenul de livrare este de aproximativ 5-14 zile. Costul expedierii:

- În Uniunea Europeană: 100 de lei pentru pachete care cântaresc până în 3 kg, la care se adaugă 20 lei pentru fiecare kg în plus.
- În afara Uniunii Europene: 150 de lei
pentru pachete care cântaresc până în 3 kg, la care se adaugă 20 lei pentru fiecare kg în plus.


Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție aferente.

Expedierea produselor se face în termen de 24 sau 48 de ore (lucrătoare) de la recepționarea comenzii, pentru produsele aflate pe stoc. Clienții sunt anunțați la fiecare comandă în parte daca produsele solicitate se află sau nu pe stoc. În cazul în care produsele solicitate nu sunt pe stoc, clientul va fi informat despre durata livrării.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa trecută în formularul de comandă este greșită etc), veți fi contactat ulterior, telefonic sau pe e-mail, pentru rezolvarea acestei situații.

Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 5 zile, după care revin la Expeditor.

În cazul în care, pe perioada celor 5 zile, clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.

Geto Dacia Art SRL își rezervă dreptul de a întârzia sau de a anula livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești.

Plata produselor

Plata produselor comandate se poate efectua ramburs la livrarea comenzii, prin ordin de plată sau on-line cu cardul.

Geto Dacia Art SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată sau cu cardul; dovada plății trebuie trimisă către GETO DACIA ART SRL la adresa de e-mail dacia_art@yahoo.com. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul societății. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.