Pentru a efectua o comandă prin intermediul magazinului online NU este necesar să vă faceți cont pe site. Alegeți produsul dorit, după care dați click pe butonul „Detalii” și apoi pe butonul „Adaugă în coş”. Produsul va ajunge în coșul de cumpărături.


Dacă doriți însă ca la o nouă comandă să nu mai introduceți toate datele de contact, necesare expedierii coletului, vă recomandăm să vă înregistrați, folosind o adresă de e-mail validă.

Pentru vizualizarea produselor alese dați click pe coșul de cumpărături.

După ce toate produsele pe care doriți să le cumpărați au fost selectate, dați click pe butonul „Mergi la casă”, unde completați datele de contact pentru livrare, după care dați click pe butonul „Trimite Comanda”. Veți primi imediat un e-mail de confirmare.

Atentie! În prețul de achiziție al produselor nu este inclus și transportul acestora! Taxa de transport este următoarea:

  1. Pentru București = 8 lei

  2. Pentru celelalte localități din România = 18 lei

Plata se poate realiza ramburs (cash), la primirea coletului, sau online cu card bancar prin platforma EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).”

Dacă ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro)se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.