Tehnologia Zeilor

45,00 lei

Autor: David Hatcher Childress

Caracteristici: 20x24 cm, 454 de pagini.

Editura Vidia

 

Descriere:

"Bine ai venit in lumea controversata si facinanta a tehnologiei antice! In aceasta carte vom explora nenumaratele dovezi care ne-au condus la uluitoarea concluzie ca oamenii antici erau realmente la fel de complecsi cum suntem noi astazi, cel putin, cineva, undeva, folosea atunci tehnologie avansata. Aceasta tehnologie includea absolute tot, de la electricitate pana la masinarii grele si aparate de zbor.

Teme cum sunt zborul, razboaiele atomice, electricitatea in lumea antica si alte asemenea, ar putea parea bizarre pentru multi oameni, in special pentru cititorii cu "studii inalte". Cu toate acestea, asa cum vom vedea, exista multe dovezi care ne conduc spre ideea ca avem un trecut avansat din punct de vedere tehnologic. Fiecare cultura din lume pare sa aiba legende despre zborul antic si despre o civilizatie care a existat inaintea civilizatiei noastre. Partea cea mai dificila e sa facem diferenta intre adevar si fictiune. Fascinant este insa ca uneori adevarul este mai bizar decat fictiunea." David H. Childress

Citind aceasta carte plina de mistere si controverse vei afla, printre altele, despre Tibetul Secret, Oameni si Zei in Mongolia, Orasele misterioase ale Mayasilor, Orasele Pierdute ale Atlantidei, Europei antice si Mediteranei, Istoria Atlantidei, Dispozitivele free energy, Matricea Cosmica, OZN-uri si antigravitatie, Aeronava Vimana a Indiei antice si Atlantidei.

Cantitate

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Autor: David Hatcher Childress

Caracteristici: 20x24 cm, 454 de pagini.

Editura Vidia