Enigma lumilor paralele

37,00 lei

SKU: enigma-lumilor-paralele

Autor: Dan Farcaș
Caracteristici tehnice: 13 x 20 cm, 368 de pagini
Editura: Școala Ardeleană

Descriere făcută de Dumitru Constantin Dulcan: Cartea lui Dan Farcaş este o pledoarie pentru o Nouă Ştiinţă, una a totalităţii, a întregului existent. Conflictele şi neajunsurile lumii actuale demonstrează că omul nu are acces decât la frânturi de adevăr despre sine, zbătându-se într-o angoasantă incertitudine şi confuzie.

Este nevoie de o nouă gândire, o nouă paradigmă, o Nouă Spiritualitate, o Nouă Ştiinţă post-materialistă. Constatăm cu toţii că, dincolo de condiţia noastră fizică, materială, căreia i-am acordat o atenţie aproape exclusivă, există realităţi pe care nu le mai putem ignora. În ciuda succeselor tehnologice, observăm cu toţii că „nu-i pace sub măslini”.

Egoismul, agresivitatea, fanatismul, terorismul, demagogia, dorinţa de dominare a celor „mari” asupra celor „mici”, sărăcia flagrantă şi umilitoare a unor mase mari de oameni întreţin pretutindeni conflicte care se pot uşor solda cu o aruncare în neant a întregii planete. Cultivarea iubirii şi a frumosului, ne spune Dan Farcaş, poate oferi o şansă spre mai binele tuturor.

Greutate 0,000000 kg
Dimensiuni 0,000000 × 0,000000 × 0,000000 cm

19 în stoc