Livrarea se face prin curier rapid. Coletul ajunge direct la adresa dumneavoastră într-un timp scurt (24 - 48 ore - în zilele lucrătoare).

Costul transportului este de 8 lei, pentru București și 18 lei pentru celelalte localități din România.


Transportul NU este gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și cheltuielile de expediție aferente.

Expedierea produselor se face în termen de 24 sau 48 de ore (lucrătoare) de la recepționarea și pregătirea comenzii pentru produsele aflate pe stoc. Clienții sunt anunțați la fiecare comandă în parte daca produsele solicitate se află sau nu pe stoc. În cazul în care produsele solicitate nu sunt pe stoc, clientul va fi informat despre durata livrării.

Dacă pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu răspunde, adresa specificată de dvs este greșită etc), veți fi contactat telefonic de către curier. Dacă nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele rămân la curierul zonal 5 zile, după care revin la Expeditor. În cazul în care, pe perioada celor 5 zile, clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate.


Livrarea în jurul lumii (Europa, America de Nord și Sud, Australia, Asia, Africa) se face prin Poșta Română, (termen de livrare de aproximativ 5-14 zile) costul fiind de 75 de lei pentru pachete care cântaresc 1 kg, la care se adaugă 20 lei pentru fiecare kg în plus (pentru 2 kg – 95 lei, pentru 3 kg – 115 lei, etc..)

Editura GETO DACII SRL își rezervă dreptul de a întârzia sau de a anula livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești.


Plata produselor

Plata produselor comandate se poate efectua ramburs la livrarea comenzii, prin ordin de plată sau on-line cu cardul.

Editura GETO DACII SRL își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin ordin de plată sau cu cardul; dovada plății trebuie trimisă către Editurii GETO DACII SRL la adresa de e-mail dacia_art@yahoo.com. Livrarea va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul societății. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar livrarea nu va fi realizată.