Cum Cumpăr?


Pentru a efectua o comandă prin intermediul magazinului online este necesar să vă înregistrați, folosind o adresă de e-mail validă. Alegeți produsul dorit,  după care apăsați butonul „Detalii” și apoi selectați  butonul „Adaugă în coş”. Produsul va ajunge în coșul de cumpărături.


Pentru vizualizarea produselor alese faceți click pe coșul de cumpărături.

După ce toate produsele sunt în regulă trebuie să apăsați butonul „Mergi la casă”, unde completați Adresa de EMAIL pentru livrare  după care apăsați butonul „Trimite Comanda”.


Un reprezentant vă va contacta telefonic pentru  confirmare.

Atentie! În prețul de achiziție al produselor nu este inclus și transportul acestora! Taxa de transport se stabilește dupa cum urmează:

  1. Pentru București= 8 lei

  2. Pentru celelalte localități din România = 18 lei

  3. Pentru străinătate (Europa, America de Nord și Sud, Australia, Asia, Africa) livrarea se face prin Poșta Română, (termen de livrare de aproximativ 5-14 zile) costul fiind de 75 de lei pentru pachete care cântaresc 1 kg, la care se adaugă 20 lei pentru fiecare kg în plus (pentru 2 kg – 95 lei, pentru 3 kg – 115 lei, etc..)

 

Plata se poate realiza ramburs (cash), la primirea coletului sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).”

Dacă ați ales metoda de plată " Online prin card bancar " este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

 - Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro)se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.